Toiminta

Viikottaista toimintaamme Toijalassa ovat Leikkikoulu, Körökörö-kerho, perhekahvila, vauvakahvila, perheliikuntakerho ja käsityökerho. Tervetuloa mukaan!

LEIKKIKOULU

2–5-vuotiaille, ensisijaisesti kotihoidetuille lapsille Laaksolassa (Ryödintie 2)

Leikkikoulun tarkoituksena on tarjota virikkeellistä toimintaa ryhmissä 2–5 -vuotiaille lapsille.
Pienempien ryhmä (2–4-vuotiaat) kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30–11.30
ja isompien ryhmä (4–5-vuotiaat) kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 9.00–12.00

Leikkikoulun opettajana toimii Hannele Aronen apuopen kanssa. Leikkikoulu toimii pääosin noudattaen koulujen lukukausiaikoja, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Lisätietoja Hannelelta. Leikkikoulu on maksullinen.

Syyskauden 2018 leikkikoulumaksut ovat seuraavat, huomioi alennus Toijalan MLL:n yhdistyksen jäsenille!

pienet – jäsen: 120€, pienet – ei-jäsen 145€
isot – jäsen: 130€, isot – ei-jäsen 155€

ILMOITTAUTUMINEN LEIKKIKOULUUN

Syksyn ryhmiin vapaille paikoille ilmoittautuminen alkaa toukokuun puolesta välistä. Leikkikoulupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta pienten ryhmästä jatkavilla ja sisaruspaikoille tulevilla etuajo-oikeus.

Huom! Mikäli vaikuttaa siltä, että lapsi ei vielä ole valmis käymään leikkikoulussa, ohjaajalla on valtuudet kertoa se lapsen vanhemmille.

Mahdollisia vapaita paikkoja ryhmissä voi kysellä
soittamalla puh. 040-5455 228 / Hannele Aronen

KÖRÖKÖRÖ-KERHO

maanantaisin klo 10 Sampolassa (Sampolantie 3)

Loruttelua, laulua ja mukavaa yhdessäoloa.

Tervetuloa äiti, isä tai isovanhempi, yhden tai useamman lapsen kanssa! Ohjelma sopii 03-vuotiaille.

Lukukauden osallistumismaksu MLL:n jäsenille 26 euroa, muille 32 euroa. Tutustumiskerta ilmainen.

PERHEKAHVILA

perjantaisin klo 9.30–12 Laaksolassa (Ryödintie 2), leikkikoulun tiloissa

Perhekahvila on aikuisten ja lasten rento kohtaamispaikka, jonne voi tulla jutustelemaan samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja lapsille on leikkiseuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvilassa on silloin tällöin ohjelmaa, esimerkiksi asiantuntijoiden vierailuja, askartelua, leikkejä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä perhekahvilassa tapahtuu. Kerro rohkeasti mielipiteesi.

Perhekahvilatoiminnasta vastaavat kaikki perhekahvilan kävijät  yhdistyksen perhekahvilavastaavien ja leikkikoulun apuopen kanssa. Huomioi siis oma panoksesi esim. loppusiivouksessa :-)

Perhekahvilat ovat avoimia kaikille ja mukaan voi tulla milloin vain – "kesken lukukauden" ja itsellesi sopivimpaan kellonaikaan.Perhekahvilassa voit syödä omia eväitä, mutta tarjolla on myös juotavaa ja purtavaa nimellistä korvausta vastaan.

Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

VAUVAKAHVILA

keskiviikkoisin klo 10–12 Laaksolassa (Ryödintie 2)

Vauvakahvila on luotu tukemaan äitejä erityisesti ensimmäisten vauvakuukausien aikana. Vertaisryhmä on tärkeä uusille, mutta myös useamman kerran äidiksi tulleille. Uusi tulokas on aina erityinen nukkumisen, syömisen ja kasvamisen suhteen. Kaikista asioista on tärkeä keskustella rauhallisessa ympäristössä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Huomioimme pienimpien vauvojen äitejä siten, että yksi vuotta täyttäneet etsivät leikkisämpää seuraa esim. perhekahvilasta ja körö-kerhosta. Uuden vauvan isommat sisarukset ovat tervetulleita kerhoon, kuin myös odottavat äidit!

PERHELIIKUNTAKERHO

torstaisin klo 17.15–18 Sampolassa (Sampolantie 3)

Vapaata liikunnallista toimintaa ja leikkiä 1–5-vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa. Myös pienemmät ja isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Koska toiminta ei ole ohjattua, se on maksutonta. Mukaan hulvattomaan menoon voi liittyä koska tahansa!

KÄSITYÖKERHO

maanantai-iltaisin klo 18.30.–21 Laaksolassa (Ryödintie 2)

Käsityökerho on kovin vapaamuotoinen ja toimii yhdessä Toijalan Marttojen toimintaryhmä Herttojen kanssa. Ota mukaan oma käsityö. Paikalle voi tulla myös vailla käsityötä jos on vailla hyvää seuraa ja omaa hetkeä eikä satu omistamaan käsityötä tahi mitään mielenkiintoa käsitöitä kohtaan.

Käsityökerho on lapsivapaa vyöhyke, mutta sylivauvan voi ottaa mukaan.

LIITY JÄSENEKSI

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi annat tärkeän panoksesi toimintamme tukemiseen!

Lisäksi saat itsellesi upeita etuja, kuten MLL:n Lapsemme-lehden kotiisi neljästi vuodessa. Saat myös alennuksia pääsymaksuista, majoituksista ja risteilyistä. Tarkemmat tiedot jäseneduista: http://www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/

Paikalliset edut Toijalan yhdistyksen jäsenille

Paikallisia etuja ovat alennukset yhdistyksen järjestämästä toiminnasta (leikkikoulu, körökörö-kerho ym.), Toipalasta ja Ideaparkin Jesper Juniorista -10% alennus jäsenkorttia näyttämällä.

Kylpylähotelli Rantasipi Aulangon kylpyläliput jäsenkortilla

12 euroa/aikuinen

7 euroa/lapsi 4-14 v.

(norm. 18e/13e, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi)

Jäsenmaksu on aikuisjäseneltä 25 euroa vuodessa.

Liity linkistä jäseneksi vaikka heti!

Huom! Muista mainita liittymissivulla lisätiedot-kohdassa mihin paikallisyhdistykseen olet liittymässä.

MLL Toijalan yhdistys toimii paikallisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi periaatteella "yhdessä lasten ja perheiden parhaaksi."

Yhdistyksen toimintaan kuuluu Akaassa (erityisesti Toijalassa) mm.

• Leikkikoulutoiminta
  • Leikkikenttätoiminta
  • Tukioppilastoiminta
  • Körökörö-kerho
  • Perhekahvila
  • Vauvakahvila
  • Lastentapahtumia (mm. Kuperkeikkajuhla)
  • Arvosuunnistus
  • Hyvä Joulumieli -kampanja
  • Lastentarvikkeiden kierrätystapahtuma Syystuuletus
  • Nuorisokahvilapäivystys

Tervetuloa mukaan toimintaan kaikki akaalaiset lapset vanhempineen!

Toimintamme rahoitetaan Akaan kaupungin tuella, keräys- ja myyntituotoilla sekä lahjoituksilla sekä vapaaehtoisten työtunneilla. Työllistämme leikkikoulutoiminnan ohjaajat.

Tammikuu 2020

Ei tapahtumia