Vapaaehtoispankki

Hei!

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena? MLL:n Toijalan yhdistyksessä sinulla on mahdollisuus toimia paikallisten lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyväksi.

Toivomme vapaaehtoisia esimerkiksi perhekahvilaan, Kevätilokeräykseen, Kuperkeikkajuhlan ja Syystuuletuksen järjestämiseen. Kerhojen vetäjiksi haemme vapaaehtoisia, ja voit myös perustaa aivan uuden kerhon tai tapahtuman!

Vastineeksi saat paljon hyvää mieltä, sekä iloista seuraa. Paljon ei tarvitse tehdä, pienikin panostus on tärkeä toiminnan jatkuvuuden ja kehittymisen kannalta.

Täytä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi ja kerro, millaisesta vapaaehtoistyöstä sinä olisit kiinnostunut! Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, ja olemme aina erikseen sinuun yhteydessä jos tarvitsemme apuasi.

Tule rohkeasti mukaan!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.