Kantovälinetreffit 4.2.2024

Tervetuloa kuulemaan lapsen kantamisen hyödyistä ja tutustumaan erilaisiin kantovälineisiin! Paikalla Kantoliinayhdistyksen vapaaehtoistukihenkilö(t) antamassa myös henkilökohtaista opastusta. Voit ottaa omat reppusi tai liinasi mukaan, jos sinulla on. Voit esittää etukäteen toiveita, jos sinulla on jokin tietty väline, jota haluaisit päästä kokeilemaan tai johon haluaisit saada opastusta. Kannustamme myöskin lasta odottavia vanhempia saapumaan paikalle!

Sunnuntai 4.2.2024 klo 13.00-15.00, piipahda, kun itsellesi sopii

Kulttuuritalo Laaksola, Saunatie 4, 37800 Akaa - vasemmanpuoleinen ovi

Paikalle pääsee helposti junalla (n. 100m rautatieasemasta) tai autolla (runsaasti ilmaista pysäköintitilaa Laaksolan pihassa ja aseman paikoitusalueella), joten tervetuloa myös kauempaa, Laaksolassa on pieni keittiö, jossa ruuan lämmitysmahdollisuus.

-MLL Toijalan yhdistys & Kantoliinayhdistys

Tammikuun kuukausitiedote

Mukavaa alkanutta vuotta 2024!

Joulukuussa yhdistyksessä vietettiin pikkujouluja niin perhekahvilassa, vauvakahvilassa kuin hallituksenkin kesken, ja hiljennyttiin joulun viettoon.

Yhdistyksemme ohjelmaa tammikuussa:

• Perhekahvila maanantaisin Laaksolassa klo 9.30-12, kausi alkaa 8.1.
  • Vauvakahvila keskiviikkoisin Laaksolassa klo 10.30-13, kausi alkaa 10.1.
  • Iltaperhekahvila joka toinen keskiviikko Laaksolassa klo 17-18.30, kausi alkaa 10.1.
  • Vanhempienkahvila (ent. Kässäkahvila) Laaksolassa to 11.1. ja ma 22.1. klo 17-19

Tauolla 2023 ollut Leikkikoulu ei aloittanut toimintaansa, lisätiedote tulossa. Yhdistyksen uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksensa tässä kuussa.

Toivotamme tervetulleiksi viikkotoimintaan uudet ja tutut kävijät!

Joulukuun kuukausitiedote

Mukavaa alkanutta joulukuuta!

Marraskuussa yhdistyksemme pyöritti tavalliseen tapaan kahviloita, joissa on mukavasti riittänyt kävijöitä läpi syyskauden. Lisäksi järjestimme kantovälinetreffit jälleen yhteistyössä Kantoliinayhdistyksen kanssa Laaksolassa sekä pidemme syyskokouksen, jossa valittiin ensi vuodelle uusi hallitus jatkamaan tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi.

Osallistuimme marraskuussa myös Kannustajat-äänestykseen. Tukisumman äärelle emme yltäneet, mutta saimme 256 ääntä, joista iso ja lämmin kiitos kaikille äänestäneille. Yhdistyksemme onnittelee kaikkia tuen saajia.

Yhdistyksemme joulukuun kuulumiset:

• Perhekahvilassa pikkujoulut ja kauden päätös ma 18.12. Laaksolassa klo 9.30-12.
  • Vauvakahvilassa pikkujoulut ja kauden päätös ke 20.12. Laaksolassa klo 10.30-13.
  • Kässäkahvilan kauden päätös oli 7.12. Kiitos kävijöille!
  • Meillä on aina paikka vapaana uusille vapaaehtoisille, laita rohkeasti viestiä jos merkityksellinen vapaaehtoistyö kiinnostaa!
  • Myös jäsenyys on hyvä tapa osoittaa tukea yhdistyksellemme.

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi annat tärkeän panoksesi toimintamme tukemiseen!

Jäsenenä saat MLL:n Lapsemme-lehden kotiisi neljästi vuodessa sekä alennuksia esimerkiksi pääsymaksuista ja majoituksista.

Tarkemmat tiedot jäseneduista:

Paikalliset edut Toijalan yhdistyksen jäsenille:

• Alennukset yhdistyksen järjestämästä toiminnasta (leikkikoulu, körökörö-kerho ym.).
  • Ideaparkin Jesper Juniorista -10% alennus jäsenkorttia näyttämällä (ei koske Ruskovillan tuotteita).
  • Akaan keilahallissa -10% alennus keilauksesta jäsenkorttia näyttämällä.
  • Huvipupun synttärit ja muut yksityiset ohjaukset hahmolla tai ilman 20e alennuksella, sisältäen glitter-kasvomaalaukset halutessa kaupan päälle (mainittava erikseen).
  • Fedja-setä, kissa ja koira - kesäteatteriin Toijalan satamassa saa lipun hintaan 12e/hlö (normaalisti 15e/hlö) näyttämällä voimassaolevan MLL Toijalan yhdistyksen jäsenyyden. Kannattaa varmistaa kesäteatteriin pääsy varaamalla liput ennakkoon Toijalan näyttämön sivuilta.
  • Pienten Puodista (Hämeentie 71) lastenvaatteet ota kolme, maksa kaksi jäsenkorttia näyttämällä. Pienten Puoti tarjoaa edullisimman.
  • Pienten Puodin yhteydessä olevasta parturi-kampaamo M.A:sta maksavan aikuisen kanssa yhden lapsen hiustenleikkaus ilmaiseksi jäsenkorttia näyttämällä.

Jäsenmaksu on aikuisjäseneltä 25 euroa vuodessa.